День народження ХЛР: 27 років з аграріями та харчовиками!

День народження ХЛР: 27 років з аграріями та харчовиками!

У свій день народження компанія ХЛР за традицією проводить благодійні заходи, а також дякує партнерам за співпрацю.

У такі непрості часи, як нині переживає країна, важливо єднатися й спільними зусиллями в усіх сферах наближати перемогу. Ми щодня дякуємо нашим військовим за захист, натомість усі разом тримаємо економічний фронт і допомагаємо закривати поточні потреби армії. Ось і своє професійне свято – 27-му річницю створення ТОВ «Хімлаборреактив», яку ми святкуємо 1 грудня – команда  компанії провела з користю. Ми продовжили запроваджену традицію та влаштували ярмарок і аукціон. У минулі роки зібрані кошти спрямовували на доброчинні проєкти, а тепер, звісно, ми також переказуємо гроші й на потреби ЗСУ.

«Разом нас багато»

У 2022 році ми всі дізналися, якою високою може бути ціна продукції, що її випускають українські підприємства, але також і те, як цінно й потрібно об’єднуватися, щоби протистояти труднощам. З перших днів повномасштабного вторгнення команда ХЛР намагалася забезпечити партнерів необхідним лабораторним обладнанням, витратними матеріалами, меблями. Адже надзвичайно важливо було підтримувати безперебійну роботу й контроль якості в аграрному секторі та харчовій галузі.

І зусилля команди дали результат: ми відкоригували маршрути й канали доставки, запустили нові логістичні центри, експерти ХЛР постійно були на зв’язку.

Аукціон на користь ЗСУ

Звісно, цьогоріч нам не до гучних святкувань. Але у важкі часи особливо хочеться зарядитися енергією та позитивом. Тож ми вирішили трохи потішити себе смаколиками – поласували величезним тортом. Але головною подією цього дня став благодійний ярмарок, де на аукціоні продавали різні вироби хендмейд, сертифікати на майстер-класи, проходили цікаві заходи за участю співробітників.

150 тис. грн – саме стільки назбирали ХЛРівці спільними зусиллями. Частина коштів піде ЗСУ.  Але це не межа – ми всі знаємо, на що здатні українці у прагненні вистояти та допомогти своїм!

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
34.24%
Корисно 2 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити