facebook
Десять років з МХП: ХЛР створив унікальну для України сенсорну лабораторію 

Десять років з МХП: ХЛР створив унікальну для України сенсорну лабораторію 

Понад десять років «Хімлаборреактив» забезпечує лабораторії компанії МХП устаткуванням, меблями, високоякісними хімічними реактивами та іншим приладдям.  

Усі побажання й вимоги нашого партнера завжди втілюються в життя, що гарантує точні дослідження та ефективний контроль якості продукції. Ба більше, фахівці ХЛР знають, що міжнародний гігант завжди прагне вершин і готовий першим упроваджувати інноваційні рішення.  

Саме таким став проєкт унікальної для України лабораторії сенсорного аналізу. Лабораторію облаштували в Кулінарному центрі МХП, і на сьогодні вона не має аналогів у нашій країні.  

Уперше в Україні 

Лабораторія сенсорного аналізу – це окреме приміщення з індивідуальними ергономічними дегустаційними кабінами для зручного розміщення дегустаторів. Кожна кабіна містить люк для подавання зразків і зону тестування. 

Функціональність і комфорт у роботі забезпечують різні види освітлення з необхідною колірною температурою, стільниці з хімічно стійкого матеріалу з раковиною та підведенням холодної води, розеткою підключення iPad зі спеціальним мережевим програмним забезпеченням для роботи лабораторії тощо.  

Для бізнесу – те що треба 

Для виробництва якісних і смачних страв МХП використовує сучасні та інноваційні кулінарні рішення й технології. Зокрема, розвиває Кулінарний центр, у якому є потужності для всіх етапів створення нового продукту: від ідеї та тестового виробництва до дегустації споживачами. 

Лабораторія сенсорного аналізу в цьому процесі виконує такі основні функції:   

  • Оцінювання органолептичних показників сировини й готових продуктів  
  • Участь у процесі розроблення та впровадження нових продуктів
  • Аналіз уподобань споживачів  
  • Вивчення ринку конкурентної продукції  

ХЛР цінує МХП за стабільне партнерство, довіру і взаємну підтримку. Разом ми створюємо інновації та досягаємо нових висот у сфері досліджень!

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
43.85%
Корисно 3 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити