facebook
Фотосепаратори ASM: новинка на ринку України від ХЛР

Фотосепаратори ASM: новинка на ринку України від ХЛР

Представляємо новинку, що поповнила продуктовий портфель ХЛР, – фотосепаратори ASM від Elica. «Хімлаборреактив» став першим авторизованим дистриб’ютором ASM в Україні. 

Advanced Sorting Machines (ASM) – італійський виробник із понад 30-річним досвідом роботи в секторі оптико-електронних сортувальних машин. Висока точність, продуктивність і надійність – це характеристики, що вигідно вирізняють ASM серед подібного обладнання інших виробників.

Забезпечення чистоти продукції на рівні 99,9 %

Фотосепаратори широко використовуються в переробній та харчовій промисловості: для сортування зернових, бобових, дрібносім’яних, технічних і олійних культур, горіхів, снеків, круп, спецій, прянощів і навіть заморожених або сушених фруктів та ягід. 

Фотосепаратори ASM – це обладнання, призначене для фінальної стадії очищення матеріалу, що дозволяє забезпечити чистоту на рівні 99,9 %. ASM сортує продукцію за показниками кольору, форми, текстури, наявності дефектів тощо. 

Модельний ряд і особливості роботи

Фотосепаратори ASM представлені чотирма моделями – Vision, Quasar, Powtest і Eureka. 

Vision – базова машина для сортування продуктів. Може комплектуватися монохромними, повнокольоровими камерами та камерами SWIR InGaAs. 

Quasar – флагманська модель, у якій реалізовано систему інтелектуального опрацювання даних. Обладнання одночасно аналізує кольори, текстури, форми, розміри та багато інших параметрів продукту. Фотосепаратор допомагає досягнути найвищого рівня якості й чистоти продукції у виробництві зернових, бобових, горіхів, сухофруктів тощо.

PowTest – призначений для оптичного аналізу порошку, визначає кількість вкраплень і домішок у матеріалі. Використовується для контролю якості у виробництві какао-порошку, сухого молока, цукрової пудри, борошна тощо.

Eureka – скальпель у світі сортувальних машин. Точніша версія Quasar – завдяки зменшеній відстані між ежекторами з надзвичайною точністю сортує ультрадрібні матеріали (насіння квітів, люцерни, пшоно, сочевицю та багато інших видів насіння, зерна, горіхів тощо). Може використовуватися як лабораторна і виробнича машина. 

Переваги фотосепараторів ASM:

  • Широкий перелік продуктів сортування – більш ніж 100 
  • Можливість створення програм під власні потреби всього за 5 хв
  • Найбільша пропускна здатність на ринку 
  • Компонування машин залежно від потреб: чорно-білі / повноколірні / SWIR-камери
  • Функції відбору за кольором, формою, текстурою та розміром для сортування найскладніших матеріалів 
  • Європейська надійність – понад 10 років безвідмовної роботи

Обрати оптимальну модель фотосепаратора від флагмана сортувального обладнання саме під Ваші запити допоможуть фахівці ХЛР – звертайтеся.  

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
43.85%
Корисно 3 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити