24 вересня в Національному університеті харчових технологій відбувся «День якості підприємств пиво-безалкогольної галузі України» – захід, що зібрав науковців, експертів та виробників пива, квасу й безалкогольних напоїв. Ключове питання практикуму – безпечність і якість продукції. А отже, ХЛР долучився до учасників події.
Рішення для контролю на пиво-безалкогольному виробництві
Фахівці компанії «Хімлаборреактив» підготували доповідь «Рішення для контролю якості в пиво-безалкогольній галузі». Ця презентація мала прикладний характер: ми поділилися практичними підходами, які дозволяють швидко реагувати на відхилення й підтримувати стабільність виробничих процесів на підприємствах галузі. У виступі було представлено широкий спектр інструментів для моніторингу якості на всіх етапах виробництва: від відбору проб і дослідження сировини до перевірки води, мікробіологічного контролю, виробничих процесів та оцінювання готової продукції.
Розповідаємо й демонструємо
Теоретичну частину фахівці ХЛР підкріпили демонстрацією дієвих рішень на своєму стенді. Зокрема «Хімлаборреактив» представив:
Перелічені прилади й витратні матеріали для мікробіології допомагають виробникам забезпечувати надійність упаковки, зберігати стабільність продукції та підтримувати високий рівень безпечності.
Для фахівців ХЛР «День якості для фахівців підприємств пиво-безалкогольної галузі» став нагодою зміцнити співпрацю й отримати зворотний зв’язок від представників галузі. Навчаємося у партнерів, ділимося досвідом!