ХЛР святкує 26 років!

ХЛР святкує 26 років!

Кожен рік нашої роботи знаменує рух уперед – заради розвитку лабораторної галузі й добробуту українських виробників.

1 грудня ХЛР відзначила черговий День народження – нам виповнилося 26!

«ХЛР – це роки лідерства на лабораторному ринку України, – зазначила Аліна Ступак, керівник збутового напряму ХЛР. – Роки постійного розвитку, вдосконалення, прагнення нового і більш ефективного. Усе це стало можливим завдяки нашій унікальній професійній команді і звісно ж, завдяки нашим партнерам з такої важливої для нас галузі АПК: саме завдяки Вам ми ставимо для себе все вищу планку, розвиваємся і постійно прагнемо кращого, аби задовольнити потреби цієї передової галузі».

ХЛР – компанія з історією, тож і День народження відзначали традиційно – благодійним ярмарком та аукціоном вражень. Адже навіть свято команда ХЛР прагне перетворити на корисну справу.

У цей день в компанії завжди святково і шумно. Прямо в офісі розміщуються власноруч намальовані картини, хендмейд-іграшки, своїми руками готуються іменинні смаколики. А за майстер-класи від колег і лоти-враження, як от спільний похід у кіно чи кав’ярню, йде справжнє змагання. Цього року ХЛР побила попередні рекорди та назбирала на благодійність 150 тис. грн!

Дякуємо колегам за святковий настрій і добрі справи!

Спасибі нашим партнерам з АПК за  щирі привітання і те, що знову й знову обираєте нас!

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
20.65%
Корисно 1 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити