ХЛР установив понад 20 пробовідбірників зерна Vignoli в Україні

ХЛР установив понад 20 пробовідбірників зерна Vignoli в Україні

Кінець року – чудовий час для підбиття підсумків. Відділ обладнання для контролю якості харчових і фармпродуктів ХЛР поділився гарними результатами щодо встановлення на агропідприємствах України стаціонарних автоматичних пробовідбірників зерна Vignoli.

За три роки співпраці з цим відомим італійським виробником фахівці ХЛР інсталювали в Україні понад 20 пробовідбірників. Половину з них встановлено саме у 2023 році. Далі – більше! Аграрії, розуміючи всі вигоди автоматичного пробовідбору і якісного сервісу від ХЛР, усе частіше обирають саме Vignoli.

Пробовідбірник дає змогу легко й швидко відбирати ідеальні репрезентативні проби з кузова автотранспорту. Він значно економить час, надійно страхує від прийому неякісного зерна завдяки двопотоковому щупу, що практично не має недоліків, відбирає проби з усього насипу й відповідає вимогам ДСТУ ISO 13690:2003, ДСТУ 4601:2006, EN ISO 24333-2010.

Сервісні інженери ХЛР інсталюють пробовідбірники, забезпечують усе гарантійне й післягарантійне обслуговування. Пробовідбірник установлюється всього за чотири години, а навчання персоналу триває пів години. У відеоновині проєктний інженер ХЛР Олексій Рясний розповідає про особливості встановлення й експлуатації цього обладнання.

Дивіться відео та підписуйтеся на канал «HLR – рішення для лабораторій»

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
43.85%
Корисно 3 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити