ХЛР виступить партнером та учасником Grain Storage Forum ELEVATOR-2021

ХЛР виступить партнером та учасником Grain Storage Forum ELEVATOR-2021

17 вересня базі Вінницького елеватора відбудеться конференція-практикум Grain Storage Forum ELEVATOR-2021 «SMART»: ЗБЕРІГАННЯ. ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» не просто візьме участь у головному заході елеваторної галузі, а й стане його офіційним партнером.

Елеватор – головна ланка ланцюга зберігання зерна. Тож мета форуму – обговорити можливості ефективного розвитку елеваторів та долучити до цього як керівників, так і експертів галузі.

Серед основних питань форуму – впровадження інноваційних рішень в технологічний процес елеватора. А на цю тему фахівцям ХЛР є що сказати!

ХЛР представить новітні рішення для аналізу зерна

Як провідний постачальник лабораторного обладнання ХЛР на своєму стенді представить найоптимальніші рішення для експрес-аналізу зерна на основні показників якості. Спеціалісти компанії підготували доповідь про сучасні автоматичні системи відбору проб зерна з автомобільного та залізничного транспорту.

Автоматизація відбору проб допоможе:

  • Збільшити пропускну здатність автохабу до 3 хвилин на машину, використовуючи сучасні технології  розпізнавання кузова, відійти від ручного керування й уникнути впливу людського фактору
  • Відбирати пробу зерна із залізничного транспорту за 5 хвилин на глибині 4 м із фіксацією хронології подій
  • Зменшити навантаження на лабораторію, уникнути необхідності ручного керування та користуватися системою попереднього повернення проб

Крім того, «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» представить різноманітні рішення для експрес-аналізу зерна на основні показники якості: вологу, білок, жир тощо.

Фахівці компанії також розповідатимуть про комплексний  підхід до організації сучасних зернових лабораторій та про новинки в лабораторному аналізі зернових та ґрунтів.

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
34.24%
Корисно 2 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити