Підсумки 2020: нове та корисне від ХЛР

Підсумки 2020: нове та корисне від ХЛР

Добіг кінця 2020 рік. Для ХЛР він ознаменувався плідною співпрацею з підприємствами та спеціалістами агропромислового комплексу. Ми запропонували чимало нових рішень для галузі. Тож давайте разом згадаємо їх, підіб’ємо підсумки року та надихнемось успіхами для досягнення нових вершин.

Щоб наша співпраця була більш плідною та зручною

Оновили YouTube-канал «APK HLR. Рішення для лабораторій» для агропромислової галузі. Теми записів вебінарів найрізноманітніші: від аналізу ґрунтів – до найточнішого визначення білка в продуктах.

Калібрувальна лабораторія ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» здобула акредитацію Національного агентства з акредитації України. У лабораторії можна відкалібрувати термометричне обладнання та отримати сертифікат, що містить знаки НААУ та ILAC MRA.

Вдосконалили інтернет-магазин hlr.ua: додали більше 2000 нових товарів, скоротили час відповіді на запит до 8 хв.(для товарів, які є в наявності).

Модернізували власне виробництво лабораторних меблів ТМ «Експерт», автоматизувавши лінії порошкового фарбування та лазерної різки труб. Збільшилась швидкість і точність виготовлення меблів, покращилась якість.

На 5500 м2 розширили найбільший та найсучасніший в Україні складський комплекс лабораторного обладнання. Можемо тривалий час зберігати замовлений Вами товар у належних умовах, доки він Вам не знадобиться.

Провели масштабний форум «LIAS by HLR» для всіх, хто цікавиться лабораторними інноваціями. Як це було:

Успіхи ХЛР, нові та ексклюзивні рішення для лабораторій АПК

Відкрили новий напрямок діяльності – створення та запуск інформаційних систем відповідно до вимог ISO 2007, що дозволяють віддалено керувати лабораторним процесом і оптимізувати залишки складських запасів.

Впровадили нові рішення для автоматизації процесу прийому зерна на підприємствах.

Стали ексклюзивним дистриб’ютором італійської компанії CDR. Пропонуємо експрес-аналізатор CDR FoodLab® для оптимізації виробництва молока та молочних продуктів, масел, хлібобулочної та снекової продукції, напоїв (вина, пива, сидру тощо).

Стали лідером із продажу обладнання Kikkoman в Україні. З Kikkoman забезпечуємо контроль однієї з критичних точок виробництва харчових продуктів за вимогами НАССР – контроль чистоти поверхні.

Стали офіційним дилером IDEXX Water. Тепер набори для затвердженого МОЗ України мікробіологічного аналізу води завжди наявні на складі та доставляються максимально швидко.

Реалізували унікальний проєкт по створенню лабораторії з контролю здоров’я великої рогатої худоби в с. Кищенці на базі систем IDEXX.

Як ексклюзивний дистриб’ютор автоматизованого аналітичного обладнання Skalar вперше в Україні запустили роботизовану систему San++ для аналізу ґрунту та добрив з урахуванням індивідуальних завдань клієнта: бажаної кількісті аналізів протягом дня, параметрів і методів контролю.

Вперше в Україні обладнали лабораторію інноваційним аналізатором по визначенню стійкості продуктів до окислення від компанії Velp Scientifica, за допомогою якого можна визначати строк придатності безпосередньо в досліджуваному зразку.

Підтвердили статус провідного дистриб'ютора реактивів і мікробіологічних середовищ Merck.

Стали офіційним дистриб’ютором німецької компанії HPC Standards, що виробляє і постачає хроматографічні стандартні зразки для контролю якості у виробництві харчових продуктів, кормів, ветеринарних препаратів і моніторингу навколишнього середовища.

Виконали комплексне оснащення біоетанолового заводу, що дозволило цукровому заводу переробляти жом на спирт. Налагодили безвідходне виробництво.

Здійснили проєкт-продаж аналізатора текстури TMS-PILOT (Mecmesin, Великобританія) для лідера м’ясної промисловості, що дало змогу виготовляти продукти з ідентичними органолептичними показниками.

Для заводів молочної галузі поставили хроматографічні комплекси та ЯМР-аналізатор для визначення тригліцеридів та жирнокислотного складу. Тепер визначати фальсифікат жиру в сирому молоці та готовій продукції легко!

Створили фізико-хімічну лабораторію та лабораторію прийомки молока «під ключ», що дозволило одному з лідерів агрогалузі проводити експрес-аналіз молокопродуктів за всіма показниками.

Задекларували пластиковий лабораторний посуд для діагностики in vitro під власною ТМ Labexpert.

Стали офіційним дистриб'ютором Aptaca S. P. A. – провідного італійського виробника високоякісного пластикового посуду. Пропонуємо найширший асортимент, що відповідає ISO 13485 та ISO 9001.

Лабораторні центри МОЗ України

Поставили та запустили високоточне обладнання для виявлення коронавірусу SARS-CoV-2 від QIAGEN. Для лабораторних центрів МОЗ України – станції для екстракції нуклеїнових кислот QIAcube HT, для одного з державних центрів стандартизації та метрології – станції IndiNMag 48S на основі магнітних часток.

Налагодили безперебійну поставку діагностичних наборів «Biocore® SARS-CoV-2» для виявлення РНК коронавірусу SARS-CoV-2, що викликає захворювання COVID-19, для лабораторних центрів МОЗ України.

Заслужені нагороди

Від Всеукраїнської професійної премії ринку електронних торгів КРАЩІ отримали відзнаку «Учасник, який робить найбільший внесок у розвиток системи ProZorro».

Отримали нагороду за відмінне сервісне обслуговування «2020 Gold Service Channel» від Mindray Medical International Limited.

Сподіваємося, 2021 рік стане не менш плідним, а наша співпраця приноситиме Вам ще більше користі!

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
30.06%
Корисно 3 Не корисно 1
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити