«Найкращий продавець попри всі складнощі» – нова нагорода ХЛР

«Найкращий продавець попри всі складнощі» – нова нагорода ХЛР

Нещодавно «Хімлаборреактив» здобув нагороду «Найкращий продавець попри всі складнощі» від HyServe – офіційного дистриб’ютора Kikkoman у Європі. В нелегкі часи отримувати такі відзнаки від партнерів – удвічі приємніше, ніж зазвичай.

Лекції та семінари в Мюнхені

Наприкінці 2023 року делегація ХЛР відвідала європейське представництво Kikkoman у Мюнхені. Передбачалося, що поїздка буде робочою: переговори, навчання, важливі зустрічі. Наші партнери підготували лекції та семінари про зручні й популярні у світі люменометри Kikkoman. Якщо в харчовій промисловості використання люменометрів і свабів давно стало звичайною річчю, то застосування свабів у інших галузях лише набирає обертів. Зокрема, в медичних закладах – для контролю гігієни обладнання й ліжок, у бібліотеках і картинних галереях – для контролю плісняви на книжках та картинах, у будівельній галузі – для контролю плісняви в матеріалах і для інспектування забудовників.

«Попри все різноманіття застосувань люменометра Smart він був, є і, я впевнена, ще дуже довгий час залишатиметься незамінним помічником для контролю санітарного стану на харчовому виробництві відповідно до вимог системи HACCP. Це найшвидший метод аналізу гігієнічного стану поверхонь в рідин на виробництвах харчових продуктів за допомогою вимірювання рівня енергетичних молекул», – розповіла Катерина Ігнатченко, продакт-фахівець Відділу обладнання для контролю якості харчових та фармпродуктів.

Нагорода знайшла власника

Окрім навчання й робочих зустрічей, на делегацію ХЛР чекав і приємний сюрприз – нагородження найкращих дистриб’юторів Kikkoman у Європі. Загалом організатори підготували близько десятка номінацій для європейських дистриб’юторів. ХЛР здобув статуетку «Найкращий продавець попри всі складнощі». Дякуємо закордонним партнерам за підтримку.

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
43.85%
Корисно 3 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити