Нове відео! Визначення активності води у м’ясних продуктах з AQUALAB 4ТЕ

Нове відео! Визначення активності води у м’ясних продуктах з AQUALAB 4ТЕ

Фахівці ХЛР підготували нове відео – демонстрацію роботи аналізатора активності води AQUALAB 4ТЕ для м’ясних продуктів. Разом з нашим спеціалістом Ви пройдете усі етапи аналізу: від пробопідготовки до отримання результату і переконаєтеся, що визначення активності води згідно HACCP – це швидко і просто!

Дивіться відео на ресурсі YouTube:

Вода – ідеальне середовище для розмноження безлічі шкідливих мікроорганізмів, що «полюбляють» м’ясну продукцію. Salmonella spp, Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus та Escherichia coli – у м’ясній промисловості усе це необхідно виявляти, аби не спричинити важких захворювань у споживачів. Саме тому у м’ясній промисловості показник «активність води» (залежність між станом води в продукті та розвитком мікроорганізмів у ньому) треба ретельно контролювати.

Активність води – це найкращий показник для визначення можливого росту мікроорганізмів, він застосовується для:

  • Планування системи небезпечних факторів

  • Прогнозування мікробіологічної стабільності

  • Виступає критерієм оцінки зберігання продукту

Прилади американської компанії METER Group – це аналізатори AQUALAB для визначення активності води в твердих, рідких та навіть летких продуктах. Швидкий та точний аналізатор AQUALAB 4ТЕ ідеально підходить для визначення активності води у м’ясних продуктах.

Прилади AQUALAB посідають лідируючі позиції у світі серед подібного обладнання. З ними  працюють лабораторії 80 зі 100 найбільших компаній-виробників харчових продуктів у світі.

ХЛР – офіційний дистриб'ютор METER GROUP в Україні.

Виникли питання? Телефонуйте, або пишіть +380 (67) 225-80-96, +380 (67) 218-71-98, info@apk.hlr.ua

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
34.24%
Корисно 2 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити