Визначення вомітоксінов в зерні

Нові тест-системи від Eurofins H2DON та B ZERO H2DON: якісний аналіз без органічних розчинників!

Надійний партнер ХЛР, світовий лідер із виробництва тест-систем для контролю якості харчових продуктів та комбікормів Eurofins Technologies Tecna, відзначив настання сезону врожаїв випуском нових тест-систем для кількісного визначення вомітоксинів H2DON та B ZERO H2DON.

Тест-системи H2DON та B ZERO H2DON не потребують жодних органічних розчинників при пробопідготовці чи проведенні аналізу. Подрібнене зерно та комбікорм екстрагують водним сольовим розчином натрію хлориду.

Оскільки ХЛР завжди дбає про здоров’я та безпеку працівників лабораторії, зменшення необхідності контакту з токсичними речовинами завдяки новим тестам – справді чудова новина!

Крім безпеки,  H2DON та B ZERO H2DON – це традиційно надійне комплексне рішення від Eurofins для контролю забруднення сировини та готових продуктів мікотоксинами. Досі пробопідготовка для визначення дезоксиніваленолу та всієї панелі мікотоксинів у перспективі не була такою безпечною й водночас легкою.

Коротка довідка про тест-системи H2DON і B ZERO H2DON

H2DON і B ZERO H2DON – це імуноферментні тест-системи для кількісного визначення дезоксиніваленолу в діапазоні 0,2–8 ppm. За необхідності діапазон вимірювання може бути розширений до 48 ppm шляхом розведення екстракту досліджуваного зразку.

Набори були перевірені та затверджені для контролю кукурудзи, пшениці, твердої пшениці,  знежиреного вівса, коричневого вівса, кукурудзяного борошна, корму для свиней, DDGS, соєвої муки, солодового ячменю, пшеничних висівок жита, молока.

H2DON – класичний імуноферментний тест-набір, що містить п’ять калібрувальних розчинів концентрацією 0; 0,2; 0,5; 2; 8 ppm. Після проведення експерименту отримуємо калібрувальну криву, що дозволяє контролювати процес проведення аналізу та виключає механічні помилки на етапі піпетування та відмивання.

Набір ZERO H2DON має ті ж реагенти, що і набір H2DON, але калібрувальні розчини до комплекту не входять. Стандартна калібрувальна крива міститься в сертифікаті якості набору.

Отже, аналітик більше не витрачатиме час та лунки планшету для калібрувальних розчинів, що забезпечує зменшення собівартості аналізу. До складу набору входить тільки нульовий стандарт, використання якого є обов’язковим. Саме він забезпечує коректність результатів і нівелює значення можливого фону.

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
43.85%
Корисно 3 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити