Величезний вибір лабораторного посуду та аксесуарів у новому каталозі ХЛР

Величезний вибір лабораторного посуду та аксесуарів у новому каталозі ХЛР

У роботі кожного харчового та сільськогосподарського підприємства багато важить якість устаткування та супутніх матеріалів. Зокрема серйозним є питання вибору лабораторного посуду, витратних матеріалів і засобів захисту. Тож компанія ХЛР пропонує каталог найякіснішого посуду від найкращих світових брендів, у якому Ви точно підберете те, що задовольнить потреби Вашого підприємства! Оновлене видання містить ретельно опрацьований фахівцями ХЛР перелік аксесуарів і витратних матеріали для лабораторій та підприємств агропромисловості.

Каталог «Лабораторний посуд та аксесуари»

Міжнародне партнерство, власна марка, індивідуальні замовлення

ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» – офіційний представник в Україні понад 60 провідних світових виробників продукції для лабораторій. Крім власне широкого асортименту товарів перевагою співпраці з ХЛР є прямі договори з провідними світовими виробниками: LLG, D.W.K. LIFE SCIENCE, Kavalierglass a.s., KARTELL S.P.A, APTACA S. P. A., SPL LIFE SCIENCE, WIPAK OY, TECHNOSKLO, VITLAB, F.L. MEDICAL, BOCHEM, JIPO, LENZ тощо. Крім того, компанія розвиває власне виробництво – посуд загальнолабораторного призначення під торговою маркою Labexpert за технічними параметрами відповідає вимогам міжнародних стандартів.

Ви можете бути впевнені в постійній наявності на складі лабораторного посуду, який часто запитується, також є можливість виготовлення нестандартних лабораторних виробів зі скла відповідно до Вашого креслення.

Широкий асортимент, зручний пошук

ХЛР постійно розширює асортимент продукції, орієнтуючись на потреби клієнтів і сучасні світові тенденції на ринку продукції для лабораторій, відповідно, наші фахівці працюють і над оновленням довідкових видань.

Новий каталог «Лабораторний посуд та аксесуари» містить кілька розділів та величезну кількість найменувань продукції. Це лабораторний посуд і аксесуари зі скла, пластику, кварцу, порцеляни, металу, скловуглецю, платини й корунду. Колби, тиглі, бутлі, крапельниці, спиртівки, пробірки, чашки Петрі, бюретки, аерометри, лотки, сушки, крани, пінцети: серед представлених тут посудин і пристроїв Ви знайдете потрібні для будь-яких процесів саме на Вашому виробництві та в лабораторії. Також каталог містить інформацію про пакувальні матеріали й засоби індивідуального захисту: розчини для промивання очей, захисні маски, респіратори та рукавички, одноразовий одяг, різноманітні фільтри. Усі товари для зручності згрупували за матеріалами, з яких вони виготовлені, і за призначенням.

Орієнтуємося на Європу, розвиваємо вітчизняне виробництво

Наша компанія займає принципову позицію щодо співпраці із заводами-постачальниками країни-агресора. Тож в асортиментному портфелі ХЛР немає жодного російського виробника лабораторного посуду, тим паче що існує альтернатива у вигляді значної кількості якісних європейських та вітчизняних аналогів російських товарів за оптимальними цінами. І Ви можете переконатися в цьому, ознайомившись із нашим каталогом. Ось лише кілька прикладів.

Термометри Ludwig Schneider є аналогом приладів ВАТ «Термоприбор». Німецькі термометри відповідають міжнародним стандартам, вони якісні, зручні й довговічні. Загальнолабораторний посуд європейських брендів Simax, Isolab, Hirschman абсолютно замінює продукцію ПАТ «Химлаборприбор». А українські підприємства виробляють скляні прилади, аналогічні апаратам АКOВ, колбам Ле Шательє та ще низці товарів російського виробництва. До того ж ХЛР практикує вироблення окремих деталей для устаткування на індивідуальне замовлення.

Виконаємо завдання будь-якої складності

Компанія ХЛР постійно розширює асортимент продукції, яка пропонується нашим клієнтам. Ми постачаємо й виробляємо нові товари, орієнтуємося на потреби кожного замовника і враховуємо сучасні світові тенденції на ринку продукції для виробництва й досліджень в агропромисловості. Ми впевнено стверджуємо: завдання будь-якого рівня складності є здійсненними. Тож і надалі будемо компанією, яку Ви можете впевнено рекомендувати колегам. Звертайтеся!

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
34.24%
Корисно 2 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити