facebook
Оптимізуємо мікробіологічні дослідження в період вимкнень світла

Оптимізуємо мікробіологічні дослідження в період вимкнень світла

Робота мікробіологічної лабораторії потребує постійного й безперебійного доступу до електромережі. Приготування середовищ, стерилізація та зрештою утилізація – ось лише деякі етапи мікробіологічних досліджень, що неможливі без електроживлення. В умовах постійних знеструмлень це справжній виклик для фахівців, котрі контролюють якість у харчовій промисловості.

Обійти проблему з підготовкою посуду для повторного використання та інших витратних матеріалів можна за допомогою рішень від ХЛР – від одноразового стерильного пластику до готових мікробіологічних середовищ, підготовка яких не потребує наявності електроенергії. 

Ми вже писали про лабораторне обладнання, яке значно заощадить електроспоживання. Сьогодні ж пропонуємо добірку витратних матеріалів для оптимізації Ваших мікробіологічних досліджень. 

Стерильний лабораторний пластик Aptaca

  • Сваби для контролю мікробіологічного забруднення, стерильні

Призначені для збору, зберігання й транспортування зразків. Постачаються в комплекті з пробіркою, призначеною для зберігання тампона після відбору зразка. Оснащені механізмом герметизації, щоб запобігти витоку та забрудненню під час транспортування.

  • Чашки Петрі, стерильні

Призначені для розміщення поживних середовищ, для культивування мікроорганізмів, вивчення їхніх властивостей, чутливості й резистентності до дії антибактеріальних препаратів під час проведення лабораторних досліджень.

  • Контейнери для відбору проб, стерильні

Одноразові стерильні контейнери із загвинчуваною кришкою виготовлені з поліпропілену. Застосовуються для відбору, транспортування й зберігання зразків. Мають індивідуальну упаковку.

  • Пляшки для відбору проб, стерильні

Призначені для відбору проб, їх транспортування та зберігання для аналізу. Забезпечують герметичність проби й можливість її візуального аналізу завдяки матеріалу – прозорому термопластику. Мають компактні розміри і рельєфну шкалу. Добре підходять для зберігання й транспортування проби. 

Дезінфекційні розчини, готові до використання

Пропонуємо дезінфекційні розчини широкого спектра дії: спирти IPA MICRONCLEAN і CONTEC Cychlor на основі хлорноватистої кислоти. А також спорицидні дезінфекційні засоби: CONTEC PeridoxRTU – суміш перекису водню та пероцтової кислоти, і CONTEC Prochlor, виготовлений на основі хлорноватистої кислоти.

Усі розчини виготовлені відповідно до GMP Європейського Союзу в чистому приміщенні класу B та відфільтровані до 0,2 мкм. Засоби мають сертифікат аналізу і стерильності на кожну партію та всі необхідні документи для валідації. Дезінфекційні розчини вже простерилізовані, мають подвійне пакування й термін зберігання 2 роки.

Стерильні серветки MICRONCLEAN 

Серветки MICRONCLEAN стерильні та вже готові до використання. Виготовлені з різних матеріалів: поліестер, поліцелюлоза, поліпропілен / віскоза. Подвійне пакування гарантує герметичність і збереження стерильності. Мають сертифікат аналізу й стерильності на кожну партію та всі необхідні документи для валідації. У наявності сухі й попередньо просочені дезінфектантом.

Готові поживні середовища

Готові поживні середовища призначені для розмноження, вирощування й виділення мікроорганізмів, що досліджуються. Вам доступні:

  • Поживні середовища в контактних і седиментаційних чашках для контролю виробничих поверхонь та повітря
  • Середовища в пробірках, чашках і флаконах для мікробіологічного контролю харчових продуктів.

Поки не працює електромережа – працюють рішення від ХЛР. Заощаджуйте час і енергоресурси – використовуйте одноразовий посуд, дезінфекційні матеріали й готові середовища!

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
51.01%
Корисно 4 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити