Відкалібрувати ваги та дозатори тепер можна в ХЛР!

Відкалібрувати ваги та дозатори тепер можна в ХЛР!

До послуги з калібрування за видом вимірювання «термометрія» в Калібрувальній лабораторії ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» додалася можливість й калібрування електронних ваг та мірних поршневих пристроїв.

Уже рік Калібрувальна лабораторія (КЛ) ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» успішно надає послуги з калібрування за видом вимірювання Т – термометрія (температура) – калібрування устаткування лабораторного та випробувального для відтворення і підтримання температурних режимів. Таку можливість маємо завдяки атестації від Національного агентства з акредитації України (атестат про акредитацію №40069). Наші партнери зручно і швидко калібрують у нас  різноманітну теплотехніку, зокрема термостати, сушильні шафи, електропечі тощо й отримують відповідні документи про це.

Ми вирішили не зупинятися, продовжувати розвивати успішний досвід і розширювати спектр послуг Калібрувальної лабораторії для зручності наших партнерів. Тож тепер КЛ також здобула право проводити калібрування:

  • Приладів зважувальних неавтоматичних (електронні ваги) в діапазоні від 1 · 10-6 кг до 300 кг

За замовчуванням – калібрування в п’яти точках, рівнорозподілених по діапазону вимірювання. Таке калібрування спеціалісти ХЛР можуть здійснити безпосередньо на території КЛ або ж на території замовника

  • Пристроїв мірних поршневих (поршневих піпеток, поршневих бюреток, дозаторів, диспенсерів) у діапазоні від 0,01 мл до 200 мл.

За замовчуванням – калібрування в трьох точках, рівнорозподілених по діапазону вимірювання. Таке калібрування здійснюється виключно на території КЛ

Чому варто скористатися нашими послугами?

Бо Калібрувальна лабораторія ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» – це:

  • Найновіше еталонне обладнання
  • Укомплектований штат сертифікованих метрологів
  • Видача свідоцтва про калібрування зі знаками НААУ та ILAC MRA
  • І конкурентні ціни

Серед переваг – і швидкість обслуговування: зазвичай наші фахівці проводять калібрування усього за декілька днів. Ви також можете отримати консультації технічних спеціалістів нашої компанії.

Дивіться відео «Чому обирають сучасну калібрувальну лабораторію ХЛР: чотири переваги» та підписуйтесь на наш youtube-канал:

Якщо бажаєте оформити замовлення на калібрування чи отримати додаткову інформацію, пишіть на електронну адресу mazur.vg@hlr.ua.

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
20.65%
Корисно 1 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити