Підтримуємо країну та наближаємо перемогу!

Підтримуємо країну та наближаємо перемогу!

Команда ХЛР разом з усією Україною намагається щодня робити внесок у нашу спільну справу. Девіз «Працюємо для перемоги» став постійним у листуванні з партнерами компанії, а колектив активно долучається до різних волонтерських ініціатив та започатковує власні.

Тримати стрій за будь-яких обставин

За місяці протистояння окупантам весь світ побачив, що українці здатні оперативно збирати величезні суми на потреби наших ЗСУ.

Фахівці ХЛР вирішили теж організувати акцію – під назвою «Працюємо, тримаємо стрій!». На продаж виставлялися спеціально виготовлені футболки, а також тематичні картини за номерами. Визначеної ціни не було, кожен сам вирішував, скільки платити. І за кілька годин команда зібрала 16 тис. 130 грн! Акція ще триває, і всі акумульовані кошти ми передамо для ЗСУ через один із волонтерських фондів.

Не забули в компанії і ще про одну важливу складову підготовки бійців. Згуртувавшись і доклавши максимум зусиль, співробітники сплели велику маскувальну сітку для наших воїнів.

Допомогти тим, хто рятує життя

У перші місяці вторгнення, коли на Київщині тривали запеклі бої, у лікарнях міста й області був важкий період – тоді привозили найбільше тяжко травмованих людей, військових і цивільних. Серед таких закладів – Київська міська клінічна лікарня №6, фахівці якої вже багато місяців, попри всі труднощі, рятують українців. І дуже важливо нині підтримувати медиків, зокрема забезпечувати потрібним устаткуванням.

Компанія ХЛР є лідером із постачання сучасного й доступного обладнання для лабораторій, а також виготовляє прилади під власною торговою маркою Labexpert. Звісно, ми не могли лишитися осторонь, і, дізнавшись про потребу КМКЛ №6 у сучасній і функціональній сушильній шафі, подбали про те, щоб у лабораторії медзакладу вона з’явилася.

«Дякуємо за надане обладнання. Воно працюватиме на користь лабораторного відділення й буде використане для дезінфекції приладів і лабораторного посуду в лікарні», – зазначив Вадим Крижевський, директор КНП «КМКЛ №6».

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
20.65%
Корисно 1 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити