Вітаємо найзавзятіших: фахівці ХЛР отримали нагороди за плідну працю

Вітаємо найзавзятіших: фахівці ХЛР отримали нагороди за плідну працю

Ми пишаємося мужністю й досягненнями своїх працівників як у мирний, так і у воєнний час і вручаємо їм премію «ДНК ХЛР».

Компанія «Хімлаборреактив» високо цінує ентузіазм і результативність співробітників, тому ми запровадили традицію нагороджувати їх за професійні здобутки. Попри важкий для всієї країни 2022 рік, вирішили не відступати від цієї практики, тим паче що наші працівники в буквальному сенсі на своїх плечах винесли роботу підприємства, а ще й допомагали багатьом партнерам з агропромислової галузі триматися у найважчі місяці. Команда ХЛР докладала всіх зусиль, щоб максимально забезпечувати поточні потреби в обладнанні, витратних матеріалах і меблях. А це водночас є і потужним вкладом в економіку, розвиток АПК, і значним кроком до відновлення нормального життя країни. Тож було вирішено, що самовіддану працю ХЛРівців варто відзначити, хай навіть у менш святковому форматі.

Загалом за досягнення в лабораторному бізнесі було вручено сімнадцять іменних статуеток. Тут і вже знайомі номінації, як от «Найефективніший менеджер», «Професіоналізм та результативність», «Чемпіон пропозицій покупцю», «За найамбітніші цілі», і нові, появу яких спричинила війна: «Тримаємо стрій», «Рятівник року», «Ефективна заміна ворожих брендів». Перші дві нагороди заслужено отримали співробітники, які з перших днів повномасштабного вторгнення постійно жили в офісі й на складі, щоб усі необхідні логістичні процеси відбувалися безперебійно.

Особливо важливим для нас стало нагородження в номінації «Ефективна заміна ворожих брендів» – за впровадження європейських і світових торгових марок замість продукції країни-окупанта. Наша компанія ще з 2014-го послідовно відмовляється від співробітництва з російськими виробниками. На жаль, цього не вдавалося досягти повною мірою, адже не всі партнери ХЛР були готові перейняти таку практику. Але з минулого року ситуація почала стрімко змінюватися – і нині ми з радістю повідомляємо, що в портфелі «Хімлаборреактиву» ворожих брендів немає!

В інших номінаціях нагороди отримали: «Продавець-першовідкривач», «Експерт року», «Улюблений продакт менеджерів», «Креативний Директор ХЛР» тощо.

Торік нам усім випало пережити непрості часи, і, на жаль, випробування для нашої країни тривають. Але ми віримо у стійкість українського народу, у його завзятість і відданість справі. Дякуємо кожному партнеру за співпрацю, за розуміння й підтримку. І сподіваємося, що серед результатів «ДНК ХЛР» за 2023 рік буде ще одна, найважливіша, номінація – «За вклад у перемогу».

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
20.65%
Корисно 1 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити