Продукція ENVEA – ексклюзивного партнера ХЛР  – тепер має оцінку відповідності

Продукція ENVEA – ексклюзивного партнера ХЛР – тепер має оцінку відповідності

Із сертифікованими системами та приладами для екомоніторингу підприємствам АПК буде значно простіше аналізувати й контролювати свої викиди і стан довкілля.

Аграрний сектор України стрімко розвивається, постійно зростають обсяги виробництва та експорт. Попри безперечні переваги, є й не дуже сприятливий аспект – надходження в атмосферу шкідливих речовин, і цей процес потребує постійного контролю.

ENVEA вже понад 40 років виробляє високоточні системи екологічного моніторингу та програмне забезпечення для швидкого опрацювання отриманих даних. Завдяки партнерству ХЛР із французькою компанією українські підприємства мають можливість користуватися обладнанням для оперативного аналізу своїх викидів і стану довкілля, а за результатами досліджень – корегувати свої виробничі процеси.

Багаторічний досвід і нові перспективи у партнерстві

Група компаній ENVEA працює на світовому ринку з 1978 року. Представництва діють більш ніж у 50 країнах світу, загалом випускається понад 3500 аналізаторів на рік. Діапазон застосування приладів надзвичайно широкий – від енергетики, гірничої та металургійної промисловості до складних процесів у хімічній і харчовій галузях. Прилади для моніторингу сипучих речовин, пилу й газу допомагають оптимізувати виробництво, підвищують ефективність і скорочують витрати підприємств.

Минулого року ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» стало ексклюзивним представником ENVEA в Україні. Ефективність цього співробітництва демонструють готові проєкти з екологічного моніторингу з урахуванням усіх українських і європейських стандартів: Постанови КМУ №827 від 14.08.2019 і Директиви 2008/ЄС/50. А тепер системи та прилади для екологічного моніторингу ENVEA ще й мають підтвердження про відповідність Технічному регламенту законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки (Постанова Кабінету Міністрів України від 13.01.2016 №94). За результатами дослідження «Укрметртестстандарт» обладнання ENVEA отримало відповідний сертифікат.

З думкою про захист довкілля

ХЛР отримав оцінку відповідності Технічному регламенту для індикативних і референтних систем та приладів моніторингу навколишнього середовища. Отже, наша компанія є дистриб’ютором вимірювальної техніки, яка застосовується у сфері законодавчо регульованої метрології. Це різноманітне обладнання, зокрема газоаналізатори, аналізатори пилу, витратоміри твердих частинок і димових газів, аналізатори моніторингу навколишнього повітря, а також технології для оброблення даних про навколишнє середовище та рішення  для звітності.

Фахівець ХЛР ознайомить Вас з повним асортиментом аналізаторів і комплексних систем моніторингу компонентів атмосферного повітря від ENVEA, які підходять для оснащення будь-яких пунктів спостереження: індикативних, стаціонарних, мобільних.

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
34.24%
Корисно 2 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити