Перевіряємо якість маркування харчової продукції згідно із законодавством України

Перевіряємо якість маркування харчової продукції згідно із законодавством України

Усього кілька місяців тому команда ХЛР запустила новий сайт для промислового сектора industry.hlr.ua. А вже сьогодні ми презентуємо новий, змістовний, заповнений величезною кількістю галузевих рішень розділ сайту «Випробування паперу та картону».

У розділі Ви знайдете описи, фото, особливості й характеристики більш ніж 50 спеціалізованих приладів від провідних світових виробників: різаків, пресів, очищувачів і найрізноманітніших тестерів. Серед них чимало приладів є життєво необхідними для АПК, адже контролювати упаковку й маркування харчових продуктів зобов’язує Закон України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Інформація про харчові продукти обов’язково має розміщуватися на видному місці упаковки. Вона має бути чіткою і розбірливою та, за потреби, наноситися у спосіб, що унеможливлює її видалення.

Як же перевірити, чи нанесено маркування на Вашу продукцію в такий спосіб? Легко!

Скористайтеся Цифровим тестером стирання чорнила для вимірювання стійкості до потертостей або стирання від ХЛР!

Цифровий тестер стирання чорнила, модель 10-20

Цифровий тестер стирання чорнила призначений для вимірювання стійкості до потертостей або стирання. За допомогою приладу можна провести кілька тестів, включно із сухим і мокрим розтиранням, мокрим розтіканням або перенесенням фарби на змочений водою бювар, мокрим розмазуванням, функціональним розтиранням, гарячим стиранням. Додатковий нагрітий вантаж забезпечує уніфіковане випробування з метою оцінювання стійкості до гарячого стирання запечатаних картонних коробок, етикеток тощо.

Застосування приладу: чорнило, пластикова плівка, упаковка, папір, етикетки, покриття, картонні коробки та друковані матеріали.

Переваги й особливості тестера:

  • П’ять швидкостей – стандартна швидкість (42 цикли на хвилину) та чотири додаткові швидкості (21, 85, 100 і 106 циклів на хвилину) дозволяють скоротити час випробування зразків, що потребують більшої кількості розтирань
  • Додаткова змінна швидкість у діапазоні 20–115 циклів за хвилину
  • Безступінчасте регулювання кількості циклів від 1 до 999
  • Режим безперервного циклу
  • РК-дисплей із великими символами
  • Відображає рахунок угору, рахунок униз, стан випробування й конфігурації
  • Попередні значення залишаються в пам’яті
  • Автоматичне вимкнення
  • Вибір сигналу «Тест завершено»
  • Річна гарантія

Крім зазначеного тестера Вас зацікавить обладнання для випробування тари на жорсткість, міцність і на витримування умов транспортування до кінцевого споживача. Звертайтеся! 

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
34.24%
Корисно 2 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити