Сервісна служба ХЛР для АПК

Сервісна служба ХЛР запропонувала свою розробку аграріям

Що робити, якщо є потреба в простому і зручному рішенні, але на ринку України воно відсутнє? У сервісній службі ХЛР вважають, таке рішення потрібно створити самостійно. І створюють!

Спеціально для млина SM-3C (НТ Маchinery) фахівці ХЛР зробили автономну систему охолодження. Тепер, щоб користуватися млином з охолодженням, водопровід не потрібен. Достатньо літра охолодженої води і нескладної, але такої зручної системи від ХЛР.

Чому це зручно для аграрія?

Роторний ножовий млин з охолодженням камери для подрібнення SM-3C заслужено користується популярністю. Це справжній хіт для масложировиків. Завдяки камері для охолодження олійні культури і продукти їхньої переробки (шрот/макуха) можна подрібнювати без ризику нагрівання, запікання і втрати вологи.

Виробником передбачалося, що млин підключають до водопроводу. Але це не завжди зручно, виключає аналіз «у полях». Автономна система охолодження вимагає всього літра води, яка заливається в контейнер, підключений до млина. І вуаля – охолодження працює!

«Це нескладне рішення. Але на ринку України його не вистачало! Подібні системи від іноземних виробників коштують дорого. Ми ж пропонуємо доступний за ціною прилад. Який, на відміну від імпортних, у разі зносу легко замінити або відремонтувати», – розповів Володимир Курзеньов, керівник сервісної служби ХЛР.

Сервісна служба ХЛР

Сервісна служба ХЛР оснащена за останнім словом техніки, має свій автопарк і здатна моментально відреагувати на будь-який запит клієнта, в якій би точці України він не знаходився. Тринадцять висококваліфікованих інженерів проходять регулярне навчання у виробників по всьому світу. Наші спеціалісти можуть здійснювати інсталяції обладнання практично будь-якої складності. Вони надають всю необхідну технічну та методичну підтримку.

Якщо Вас зацікавив млин з охолодженням, або є питання із сервісної підтримки будь-якого іншого лабораторного обладнання – звертайтеся до фахівця ХЛР: info@apk.hlr.ua.

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
20.65%
Корисно 1 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити