facebook
Сезонні рішення від ХЛР: гаряча п'ятірка пропозицій для аграріїв (ВІДЕО)

Сезонні рішення від ХЛР: гаряча п'ятірка пропозицій для аграріїв (ВІДЕО)

Найтепліші дні вже позаду, а аграрний сезон у самому розпалі. Триває активний процес приймання й заготівлі зерна, тому саме час поповнити свою лабораторію надійним обладнанням для контролю якості зернових культур. Компанія «Хімлаборреактив» підготувала для Вас рішення, що допоможуть ефективно виконувати поставлені завдання. 

Читайте про п’ять найкращих рішень, які допоможуть Вам оптимізувати роботу, і дивіться відео з демонстрацією кожного приладу.

Автоматичні пробовідбірники зерна Vignoli

Стаціонарний автоматичний пробовідбірник зерна Vignoli – потужний помічник для аграрних лабораторій на:

  • Елеваторах 
  • Борошномельних підприємствах 
  • Насіннєвих та комбікормових заводах 
  • Солодовнях і пивоварнях 

Цей італійський пробовідбірник дає змогу легко й швидко відбирати ідеальні репрезентативні проби з кузова автотранспорту. Він значно економить час, а найголовніше – надійно страхує Вас від прийому неякісного зерна завдяки двопотоковому щупу, що практично не має недоліків, відбирає проби з усього насипу й відповідає нормам. ХЛР – ексклюзивний представник компанії Vignoli на території України. Наші сервісні інженери інсталюють пробовідбірники, забезпечують повне гарантійне й післягарантійне обслуговування. 

Дивитися відео «Автоматичний пробовідбірник зерна Vignoli – потужний помічник аграрія»

ІЧ-аналізатори AgriCheck від Bruins Instruments

Інфрачервоні аналізатори цільного зерна AgriCheck від німецького виробника Bruins Instruments – це практичне та надійне рішення для аналізу пшениці, кукурудзи, сої, ріпаку, соняшнику і продуктів перероблення, таких як борошно, шрот, макуха. Прилади дають змогу швидко й точно проводити перевірку партій продукцій на основні показники: вологість, білок, олійність, клейковину та інші залежно від продукту. Лінійка аналізаторів AgriCheck представлена двома моделями: 

  • Базовою моделлю AgriCheck, яка аналізує цільне зерно
  • Універсальною AgriCheck+, що завдяки двом зонам вимірювання аналізує як цільне зерно, так і подрібнені продукти (мелений соняшник, борошно, макуху, шрот). 

Дивитися відео «AgriCheck: аналіз зерна на вологість, білок, олійність і клейковину за 1 хвилину»

Лабораторні млини НС

Пробопідготовка, зокрема подрібнення, є важливим етапом лабораторного аналізу, від якого залежить точність отриманих результатів. Максимальна наважка більшості лабораторних млинів вітчизняного виробництва – лише 50 г, цього часто буває замало, тому компанія ХЛР пропонує Вам нові млини серії НС! Ідеально підійдуть під об’єм саме Вашої проби. Головна їхня особливість – можливість подрібнення зразків масою 150 г, 300 г, 1000 г залежно від моделі. Млини HC оптимальні для досліджень у харчовій і аграрній промисловості. Вони легко справляться з розмелом таких зразків, як пшениця, соя, цільний соняшник, макуха, шрот. 

Дивитися відео «Лабораторні млини HC: якісні, доступні, для зразків різного об’єму»

Система Makswell для числа падіння

Система Makswell призначена для визначення числа падіння в зерні за методом Хагберга – Пертена (ДСТУ ISO 3093:2009). Число падіння – показник, зворотно пропорційний активності ферменту альфа-амілази, від якого залежить інтенсивність біотехнологічних процесів під час приготування тіста і його випікання. 

Система складається з:

  • Візкозиметричної мішалки Dualenzymaks (з комплектом аксесуарів)
  • Модуля замкнутої системи охолодження Coolmaks

Пристрій для визначення числа падіння має такі режими роботи: 

  • FN – визначення числа падіння для борошна
  • FN meal – визначення числа падіння для борошна грубого помелу 
  • FFN – визначення числа падіння для грибків 

Дивитися відео «Система Makswell для числа падіння»

Тест-набори для визначення ГМО 

Український ринок зернових наповнений генетично модифікованими культурами – передусім соєю, ріпаком і кукурудзою. Якісне та швидке дослідження на наявність ГМО в зерні Ви зможете отримати за допомогою тест-наборів від Gold Standard Diagnostics. Аналіз за допомогою тесту дуже легкий і займає всього 10 хвилин!

Дивитися відео «Тест-набори для визначення ГМО в сої за 10 хвилин»

Фахівці ХЛР допоможуть підібрати все необхідне для аграріїв обладнання. Звертайтеся!

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
56.55%
Корисно 5 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити