Вологомір зерна Kett

Вологоміри зерна Kett від ХЛР отримали оцінку відповідності

Фахівці ХЛР завжди були впевнені у високій якості вологомірів зерна PM-450 та PM-650 від всесвітньовідомого японського виробника Kett. І от нещодавно їхню точність та надійність було підтверджено на офіційному рівні. За результатами дослідження, проведеного Державним підприємством «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів» (ДП «Укрметртестстандарт»), обидві моделі отримали сертифікат відповідності Технічному регламенту законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки (постанова Кабінету Міністрів України від 13.01.2016 №94).

Наразі вологоміри PM-450 та PM-650 є сертифікованою на державному рівні вимірювальною технікою, що відповідає усім стандартам. А отже, результати вимірювань заслуговують на довіру та теж є, спрощено кажучи, офіційними.

Нагадаємо, ХЛР є ексклюзивним дистриб’ютором ТМ Kett в Україні. Компанія надає усю необхідну методичну та сервісну підтримку. 

PM-450 аналізує вологу пшениці, жита, кукурудзи, соняшнику, ячменю, сої, сорго, ріпаку, борошна, горіхів, кави та інших продуктів (загалом 28 найменувань).

Плюси моделі:

  • Широкий діапазон вимірювань від 1% до 40%
  • Автоматична температурна компенсація та компенсація щільності дозволяє щоразу отримувати точні данні
  • Автоматичне вимкнення живлення при пасивній роботі понад 3 хв., що значно економить заряд батареї
  • Середнє значення показників від 2 до 9 вимірювань може підраховуватись автоматично
  • Універсальність: легкий, великі кнопки, зручна ручка, звукові сигнали та відображення позначок на екрані, просте і швидке управління

PM-650 має усі переваги PM-450, але на додачу вміє визначати натуру (об’ємну вагу) зерна. У цієї моделі ще більше калібрувань (аналізує до 150 найменувань продуктів). Вона швидша та зручніша в управлінні.

ХЛР має чималий досвід поставки вологомірів Kett, що відмінно зарекомендували себе в аграрному секторі.

На YouTube-каналі APK HLR можна подивитися відео:

Демонстрація роботи вологоміра зерна Kett PM-450

Демонстрація роботи вологоміра зерна Kett PM-650

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
34.24%
Корисно 2 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити