Форум LIAS BY HLR

Другий лабораторний форум «LIAS BY HLR» зібрав аграріїв з усієї країни

Для всіх, хто цікавиться лабораторними інноваціями, кінець лютого ознаменувався важливою подією – в Києві пройшов другий масштабний форум для фахівців «LIAS by HLR» («Laboratory Innovations and Applied Solutions Forum by HLR»). Подія тривала два дні, 20 і 21 лютого, у виставковому центрі «Acco International». Організатор закритого форуму, компанія ХЛР (ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ»), в одному місці зібрала найкращі лабораторні новинки для більш ніж десятка галузей.

Понад 700 учасників з усієї України прослухали 74 лекції та взяли участь в півсотні майстер-класів. Кожен гість міг особисто випробувати той чи інший лабораторний прилад від найвідоміших світових виробників. Варто зазначити, що обладнання було представлено найрізноманітніше: від мініатюрних витратних матеріалів до пробовідбірника зерна в натуральну величину.

Організаторам вдалося створити унікальний формат події, що дозволяє показати не просто стандартний приладовий портфель, який і так є в кожній лабораторії, а представити щось нове і розширити межі можливостей лабораторного контролю.

У нас була величезна кількість надзвичайно цікавих тем і завдань, що дозволяють як удосконалити лабораторний процес, так і прискорити його, десь значно спростити та підвищити ефективність.
– поділилася Ірина Захарченко, керівник галузевої групи «Агро»

Вона зазначила, що ХЛР постаралася вийти за рамки лабораторного контролю і в цьому році привезла потокові аналізатори шроту, які дають можливість моментально, безпосередньо в момент виробництва, отримувати інформацію по основних параметрах, які можуть цікавити виробника-технолога. Що в свою чергу впливає на ціну і якість одержуваного продукту. Ці показники – волога, білок і жир (олійність). А також – відібрати пробу з цеху безпосередньо з транспортної лінії.

Привернув увагу і незамінний в лабораторії аграрія прилад для визначення азоту/білка за методом Дюма. Адже єдиним швидким референсним способом визначення білка в будь-якому продукті є саме цей метод. У цілому аграрна галузь на форумі була представлена ​​дуже широко.

Для України, та й для всього ближнього зарубіжжя, наш форум дуже важливий. Тут можна не просто поспілкуватися з колегами, дуже вузькими спеціалістами, а й власноруч протестувати найбільш передові технології світових виробників. У цьому році у нас було представлено більше п'ятдесяти брендів. Форум дає нашій компанії чітке розуміння, що потрібно клієнтам. А клієнти в свою чергу отримують кращі готові рішення для своїх лабораторій.
– зазначила директор з продажів та маркетингу ХЛР Аліна Ступак

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
0.00%
Корисно 0 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити