Як же команда ХЛР любить живі заходи! Це і спілкування з партнерами, і обмін досвідом, і нові можливості для співпраці. А ще – демонстрація та обговорення сучасного обладнання для контролю якості за новітніми методами.
Цьогоріч, незважаючи на складний воєнний час, найбільший форум м’ясного ринку України зібрав чимало учасників, серед яких були: м’ясопереробні підприємства, постачальники, торгові мережі, представники Міністерства аграрної політики та продовольства України.
Програма MeatForum включала п’ять сесій:
Під час останньої сесії команда «Хімлаборреактива» виступила з доповіддю на тему «Рішення для контролю якості сировини, готової продукції та виробничий контроль від ХЛР».
Оптимізація виробничих процесів у м’ясопереробній галузі
Для оптимізації процесів фахівці ХЛР підібрали низку найкращих рішень, використання яких зручне, сучасне й відповідає міжнародним стандартам і нормам. Нижче лише декілька з них.
Аналіз продукту за допомогою автоматизованої системи для визначення білка методом К’єльдаля від ХЛР і Velp Scientifica відповідатиме:
Запровадження на українських підприємствах системи НАССР передбачає використання приладів, що відповідатимуть цій системі. ХЛР для дотримання НАССР на м’ясопереробних підприємствах пропонує:
Швидко і надійно з ХЛР
У ХЛР розуміють цінність часу на м’ясопереробному підприємстві. А тому як допоміжний прилад на вхідному контролі пропонуємо використовувати інфрачервоний експрес-аналізатор м’ясної продукції та допоміжної сировини SpectraStar, UNITY SCIENTIFIC.
Прилад дозволяє за лічені хвилини визначити основні критичні для сировини параметри й ухвалити рішення про прийняття або відбракування продукції ще до моменту, коли вона потрапить на виробництво.
Фахівці ХЛР проконсультують Вас щодо всього спектру рішень для м’ясопереробної галузі й допоможуть обрати найоптимальніше обладнання саме для Вашого виробництва з огляду на об’єми, завдання, фінансові можливості й інші чинники.