ХЛР на MeatForum 2023: тільки найкращі рішення для м’ясної галузі!

ХЛР на MeatForum 2023: тільки найкращі рішення для м’ясної галузі!

Як же команда ХЛР любить живі заходи! Це і спілкування з партнерами, і обмін досвідом, і нові можливості для співпраці. А ще – демонстрація та обговорення сучасного обладнання для контролю якості за новітніми методами.

Цьогоріч, незважаючи на складний воєнний час, найбільший форум м’ясного ринку України зібрав чимало учасників, серед яких були: м’ясопереробні підприємства, постачальники, торгові мережі, представники Міністерства аграрної політики та продовольства України.



Програма MeatForum включала п’ять сесій:

  • Ринок м’яса і м’ясопродуктів
  • Державне регулювання
  • Стратегія виживання й розвитку
  • Канали збору
  • Оптимізація виробничих і бізнес-процесів

Під час останньої сесії команда «Хімлаборреактива» виступила з доповіддю на тему «Рішення для контролю якості сировини, готової продукції та виробничий контроль від ХЛР».

 автоматизована система для визначення білка методом К’єльдаля

Оптимізація виробничих процесів у м’ясопереробній галузі

Для оптимізації процесів фахівці ХЛР підібрали низку найкращих рішень, використання яких зручне, сучасне й відповідає міжнародним стандартам і нормам. Нижче лише декілька з них.

Аналіз продукту за допомогою автоматизованої системи для визначення білка методом К’єльдаля від ХЛР і Velp Scientifica відповідатиме:

  • ДСТУ ISO 937:2005 «М’ясо та м’ясні продукти. Визначення вмісту азоту»
  • ДСТУ ISO 2294:2005 «М’ясо та м’ясні продукти. Метод визначення загального вмісту фосфору»

Запровадження на українських підприємствах системи НАССР передбачає використання приладів, що відповідатимуть цій системі. ХЛР для дотримання НАССР на м’ясопереробних підприємствах пропонує:

Швидко і надійно з ХЛР

У ХЛР розуміють цінність часу на м’ясопереробному підприємстві. А тому як допоміжний прилад на вхідному контролі пропонуємо використовувати інфрачервоний експрес-аналізатор м’ясної продукції та допоміжної сировини SpectraStar, UNITY SCIENTIFIC.

Прилад дозволяє за лічені хвилини визначити основні критичні для сировини параметри й ухвалити рішення про прийняття або відбракування продукції ще до моменту, коли вона потрапить на виробництво.

Фахівці ХЛР проконсультують Вас щодо всього спектру рішень для м’ясопереробної галузі й допоможуть обрати найоптимальніше обладнання саме для Вашого виробництва з огляду на об’єми, завдання, фінансові можливості й інші чинники.

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
34.24%
Корисно 2 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити