ХЛР на MeatForum 2021

MeatForum 2021: що запропонувала ХЛР м’ясному ринку України

На MeatForum, найбільшому щорічному форумі м'ясного ринку України, ХЛР – частий гість. Остання масштабна конференція, що відбулась 12 березня у Києві, не стала винятком. Разом з іншими делегатами фахівці ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» спілкувались щодо найгарячіших питань м’ясопереробного бізнесу, ділились досвідом та обговорювали новинки галузі.

У форумі взяли участь практично всі провідні гравці м’ясного ринку: крупні м’ясопереробні підприємства, постачальники м’яса, інгредієнтів, упаковки та обладнання, торгові мережі. Всього було близько 150 делегатів.

Учасники підбили підсумки минулого року. За їхніми словами, незважаючи на коронакризу, 2020 рік для галузі став успішним, адже об’єми переробки м’яса зросли. Спікери акцентували увагу на тренді здорового харчування, що нині набирає в Україні все більших обертів. Отже, й без того гостре питання контролю якості продукції стає ще актуальнішим.

Для контролю якості сировини та готової продукції ХЛР запропонувала декілька сучасних, та в той же час перевірених рішень.

«Лабораторія на м’ясному підприємстві вкрай важлива. Водночас проводити рутинні дослідження можна й за допомогою експрес-методів. Люмінометри Smart від Kikkoman чудово справляються з  контролем гігієни в рамках системи HACCP, адже дозволяють визначати не лише АТФ (активні мікроорганізми і залишки сировини), а й АДФ та АМФ (активні мікроорганізми і залишки сировини, слабоактивні мікроорганізми після усунення забруднень, харчові залишки готової продукції, в тому числі після температурної обробки)», – зазначив Ігор Якимович, керівник галузевої групи «Первинна переробка продуктів» ХЛР.

Зацікавили учасників форуму набори для мікробіологічного аналізу води від Idexx Water, затверджені МОЗ України, ІЧ-аналізатор сирого м’яса та готової м’ясної продукції від Zeutec.

ХЛР наразі пропонує усі ці рішення. Якщо у Вас виникли будь-які питання, пишіть : info@apk.hlr.ua. Фахівець ХЛР обов’язково відповість!

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
20.65%
Корисно 1 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити