Новинка для стерилізації! Бюджетний автоклав від виробника преміум-класу

Новинка для стерилізації! Бюджетний автоклав від виробника преміум-класу

Автоклави – справжні універсальні бійці будь-якої лабораторії АПК. Вони необхідні як для повсякденних, так і для спеціальних завдань у різних галузях – харчовій, аграрній, хімічній, фармацевтичній промисловості, у науково-дослідних інститутах та університетах.

Для ринку України команда ХЛР пропонує новинку – бюджетну лінійку автоклавів від виробника преміум-класу Tuttnauer (Ізраїль). Вертикальний автоклав T-Lab Eco 85 від Tuttnauer забезпечить впевненість на 100% у стерильності посуду й обладнання Вашої лабораторії. Адже T-Lab Eco 85 сконструйовано  з урахуванням простоти й економії, він задовольняє всі основні потреби загальної лабораторної стерилізації задля збільшення її продуктивності.

Виробник автоклавів, якому довіряє світ

Уже майже століття сімейна компанія Tuttnauer займає позиції лідера, відповідаючи сподіванням клієнтів щодо високоякісної, високотехнологічної продукції та професійного й пильного обслуговування. Устаткування цього бренда для стерилізації та інфекційного контролю має довіру понад 350 000 закладів по всьому світі, включно з лабораторіями контролю якості, фармацевтичними установами, лікарнями та клініками.

Можна впевнено сказати, що Tuttnauer – виробник преміум-класу. Проте вертикальний автоклав T-Lab Eco 85 – це бюджетна модель, «робоча конячка» без зайвих функцій, яка чудово справляється зі своїм прямим призначенням.

Переваги автоклава T-Lab Eco 85:

  • Доступна ціна! Це бюджетна лінійка автоклавів від виробника преміум-класу
  • Нічого зайвого, лише функції та деталі для стерилізації
  • Plug & Play – «підключи та працюй»! Автоклав не потребує спеціальних монтажних з’єднань, достатньо просто джерела живлення
  • Інтуїтивно зрозуміле меню та кольоровий сенсорний дисплей забезпечують простоту і зручність використання 
  • Завжди доступні результати стерилізації – має вбудовану пам’ять на 1000 циклів

Для стерилізації в упаковці можете обрати необхідний для Вашої задачі автоклав Tuttnauer серії D-line та пакувальні матеріали для стерилізації Steriking® (Wipak, Фінляндія).

Стерильність до моменту використання із Steriking®

Після автоклавування посуду й обладнання важливо правильно підібрати для них стерилізаційну упаковку, оскільки саме вона є гарантією збереження стерильності до моменту використання.

Під власною торговою маркою Steriking® компанія Wipak (Фінляндія) виробляє захисні та стерилізаційні упаковки. Вони виготовляються з матеріалів, розрахованих на різні види оброблення: стерилізацію паром, окисом етилену, формальдегідом і плазмовий метод стерилізації.

Для парового способу стерилізації (автоклавування) пропонуємо:

  • Пакети й рулони
  • Пакети самогерметизовані
  • Папір для стерилізації (крепований)
  • Смужки та індикаторні стрічки Steriking для парової стерилізації
  • Пакувальні пристрої для термозварювання й запаювання пакетів / рулонів

В асортименті ХЛР представлено всі типи й розміри стерилізаційних пакувальних матеріалів.

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
70.08%
Корисно 9 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити