Об’єднуємося з фахівцями «ПАЕУ» задля розвитку зеленої економіки

Об’єднуємося з фахівцями «ПАЕУ» задля розвитку зеленої економіки

ХЛР разом з організацією професіоналів довкілля працюватиме над екотрансформацією вітчизняного АПК!

Раціональне використання природних ресурсів, зелена енергетика і управління відходами –  сьогодні це дуже вагомий напрям роботи урядів та організацій у всьому світі. Зокрема всі розуміють важливість екомоніторингу для нормального функціонування агропромислового комплексу будь-якої країни. Компанія «Хімлаборреактив» зі свого боку докладає всіх зусиль, щоб забезпечити наші агропідприємства відповідним устаткуванням.

Серед досягнень компанії – нові для України проєкти моніторингу довкілля, наприклад, запуск першої автоматизованої системи моніторингу в Донецькій області ще у 2016 році. Цей проєкт за кілька років уже довів свою ефективність.

ХЛР активно співпрацює з українським бізнесом, допомагаючи контролювати стан довкілля згідно з вітчизняними та європейськими законодавчими вимогами. Водночас постало питання розширити рамки співпраці, зокрема долучитися до діяльності профільних організацій, адже це дає значні можливості у царині захисту навколишнього середовища.

Однією з активних і впливових організацій є Асоціація професіоналів довкілля «ПАЕУ», до якої входять спеціалісти із зеленої економіки державного й приватного секторів, усі вони роблять величезний внесок у справу екотрансформації всіх сфер і галузей. «ПАЕУ» – це потужне об’єднання екологів-інженерів, екологів-дослідників, екоправників, екоінспекторів, кліматологів, інноваторів, проєктантів, менеджерів зі сталого розвитку та комплаєнсу. Від початку 2023 року в одній команді із цими професіоналами працюють і експерти ТОВ «Хімлаборреактив».

Серед головних завдань «ПАЕУ» – спостереження та прогнозування, аудит і підтримка на шляху до екологізації підприємств різних галузей в Україні. ХЛР має великий досвід у цьому напрямі, тож широкий асортимент інноваційного обладнання від нашої компанії та методична допомога спеціалістів будуть надзвичайно корисними в цій сфері.

Основні напрями роботи Асоціації професіоналів довкілля, у яких наші фахівці тепер застосовують свої знання й досвід:

  • Моніторинг довкілля
  • Адаптація до змін клімату
  • Промислова екомодернізація
  • Декарбонізація і зелений перехід
  • Раціональне водокористування й збереження водних ресурсів
  • Охорона атмосферного повітря
  • Агроекологія та відновлення ґрунтів
  • Енергоефективність і відновлювана енергетика
  • ESG і сталий розвиток
  • Реформа екологічних фінансів

Співпраця з Асоціацією, безперечно, є джерелом можливостей для компанії «Хімлаборреактив» щодо втілення та обміну досвідом у сфері екомоніторингу й відновлення довкілля. Ми з радістю долучаємося до спільної  роботи бізнесу, влади, громад і науки задля розбудови економіки України.

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
43.85%
Корисно 3 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити