facebook
Промислові ваги OHAUS від ХЛР отримали оцінку відповідності

Промислові ваги OHAUS від ХЛР отримали оцінку відповідності

ХЛР постачає обладнання від надійних та перевірених світових брендів. Відома американська компанія OHAUS – провідний виробник лабораторного й промислового вагового обладнання, з яким «Хімлаборреактив» співпрацює вже багато років. І ми раді повідомити, що ваги серій Defender 3000 і Defender 2000 отримали сертифікат відповідності Технічному регламенту щодо неавтоматичних зважувальних приладів (Постанова Кабінету Міністрів України від 16.01.2016 № 1062) від ДП «Укрметртестстандарт».

Промислові ваги – це обладнання, призначене для статичного зважування різних вантажів. Крім високої точності, такі ваги вирізняються міцністю конструкції і стабільними метрологічними характеристиками. Промислові ваги широко використовують на складах та виробничих підприємствах різних галузей.

Серія Defender 2000 представлена у восьми моделях із найбільшою межею зважування від 30 до 600 кг. Комплектується терміналом у пластиковому корпусі. 

Значно ширший асортимент за найбільшою масою зважування та конструкцією OHAUS пропонує у серії Defender 3000. Серед 30 моделей із найбільшою межею зважування від 15 до 3000 кг можна обрати ваги з терміналом у пластиковому або металевому корпусі (нержавіюча сталь), зі стійкою чи без. Крім платформних ваг, у серії представлені ваги для палет, що дозволяють зважувати практично всі види палет: піддони, європіддони, дерев’яні та пластикові..

Обрати оптимальні ваги саме під Ваші потреби допоможуть фахівці ХЛР – звертайтеся.  

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
20.65%
Корисно 1 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити