Зустрічайте каталог «Зернова, комбікормова, олійно-жирова індустрія»!

Зустрічайте каталог «Зернова, комбікормова, олійно-жирова індустрія»!

Робота в АПК кипить цілий рік! Міжсезоння – найкращий час, щоб придбати в лабораторію новенький красивий і, головне, технологічний прилад для аналізу зерна. Де знайти необхідне обладнання та ідеальний аналізатор зерна, комбікорму, олії? Відповідь: в оновленому каталозі «Зернова, комбікормова, олійно-жирова індустрія», який із професіоналізмом та любов'ю підготувала команда ХЛР.

Наші експерти проаналізували всі показники якості зерна, олійних культур, олії та комбікорму. Після цього підібрали найкраще лабораторне обладнання для зернових лабораторій. Все це зручно та зрозуміло розмістилося в оновленому каталозі, де Ви знайдете лише найактуальніші позиції та найкращі рішення.

Подивитися каталог

Зерно, олія, переробка

Аналіз ми розпочинаємо з відбору проб. Автоматичний пробовідбірник зерна – надійний помічник, який вірно прослужить довгі роки на елеваторі, борошномельному підприємстві, насіннєвому або комбікормовому заводі, в солодовні чи пивоварні. На перших сторінках каталогу Вас зустрінуть стаціонарні та рейкові пробовідбірники. А далі – все необхідне обладнання для аналізу зерна, визначення вологості, натури, клейковини, ГМО та іншого від найкращих світових виробників.

Також пропонуємо лабораторне обладнання для олійно-жирової промисловості та контролю якості шроту, макухи, комбікорму, аналізу насіння та аналізу ґрунту.

Аналітичне лабораторне обладнання

Газова хроматографія, високоефективна рідинна хроматографія, атомна спектроскопія, молекулярна біологія та генетика – звучить складно. Але фахівці ХЛР допоможуть розібратися в усіх тонкощах аналітичного обладнання для зернових лабораторій, щоб отримані результати були абсолютно точні!

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
20.65%
Корисно 1 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити