Сучасні рішення для АПК в новому демозалі «Хімлаборреактиву»

Сучасні рішення для АПК в новому демозалі «Хімлаборреактиву»

Ласкаво просимо до демозалу ХЛР, де представлено новітнє загальнолабораторне обладнання і прилади для агропромислового комплексу й харчової галузі. Тут Ви зможете попрацювати з представленою технікою, поспілкуватися з фахівцями ХЛР, прослухати лекції та взяти учать у практичних дослідженнях. Родзинка нашого демозалу – те, що  фахівці ХЛР залюбки проведуть демонстрації на Ваших зразках.

У новому демозалі відразу впадає в очі величезна кількість різноманітного обладнання й витратних матеріалів усіх форм і розмірів: від крихітних експрес-тестів до «солідних» боксів, сушильних шаф та хроматографа з усім додатковим обладнанням, зокрема генератором для автономної роботи навіть за умов відсутності електроенергії.

Спеціально для АПК

У демозалі представлено велику кількість загальнолабораторного обладнання, без якого не обійдеться жодна лабораторія або виробництво, де контролюють якість продукції. Серед такого обладнання ваги Ohaus, сухожарова шафа Thermo Scientific, титратори, рефрактометри тощо

Спеціально для АПК фахівці ХЛР підібрали широкий спектр приладів саме під завдання галузі. Система для визначення білка в сировині й готових харчових продуктах методом К’єльдаля працює за однойменним найбільш відомим і використовуваним у світі арбітражним методом визначення білка. Вона складається з трьох приладів VELP Scientifica: мінералізатора, дистилятора й титратора. Наразі дистилятора у демозалі немає – нашим партнерам так сподобався цей прилад, на якому фахівці ХЛР проводили демонстрацію роботи, що його відразу забрали працювати на підприємство. Але експозиція в демозалі постійно оновлюється. Тому невдовзі уся система К’єльдаля буде в зборі.

Посередині демозалу розташований острівець експрес-мікробіології. Також для аграріїв і харчовиків тут є окрема зона, де представлено: інфрачервоний аналізатор SpectraStar ХТ,  Unity Scientific – ідеальний для аналізу кормів та інгредієнтів, експрес-система для визначення різноманітних показників якості харчових продуктів CDR FoodLab ХТ, система Makswell для аналізу кількісті і якості клейковини в зерні й борошні за ДСТУ ISO 21415-2 тощо.

Окремо варто відзначити дві новинки від ХЛР: газовий хроматограф від південнокорейської компанії YOUNG IN Chromass із величезним функціоналом та новий аквадистилятор зі вбудованим водозбірником Aqua-4/8 від Labexpert – власної марки «Хімлаборреактиву», що поєднав у собі якість і доступну ціну.

Практика плюс теорія

Практика – це чудово. Але ж куди без теоретичних знань, розуміння нових методів досліджень і напрацювання бази для втілення класичних методів, що гарантують найточніший результат? Для лекцій, обговорень та перегляду корисних відео в новому демозалі передбачено окрему зону мінімум на 30 осіб, із проєктором і великим екраном.

Завітайте до нашого демозалу й ознайомтеся з новинками та вже перевіреними рішеннями від ХЛР!

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
51.01%
Корисно 4 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити