facebook
VELP Scientifica відзначила ХЛР як «Найкращого дистриб’ютора Європи»

VELP Scientifica відзначила ХЛР як «Найкращого дистриб’ютора Європи»

У середині червня спеціалісти ХЛР повернулися з навчального тренінгу для дистриб’юторів Velp Scientifica (Італія), виробника аналітичного й лабораторного обладнання. У рамках зустрічі відбулося урочисте відзначення кращих дилерів – команда «Хімлаборреактиву» отримала нагороду «Найкращий дистриб’ютор Європи 2023».

Понад 15 років разом

ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» є офіційним представником компанії VELP Scientifica більш ніж 15 років. Серед обладнання, яке постійно замовляють партнери ХЛР, – система для визначення білка в сировині й готових харчових продуктах методом К’єльдаля, а також екстрактори жиру і клітковини. Velp також виробляє високопродуктивні аналізатори NDA 702, які працюють за методом Дюма, і аналізатори вуглецю й азоту CN 802, що ідеально підходять для ґрунтових лабораторій.

Коротко про виробника 

VELP Scientifica – один із провідних світових виробників лабораторного обладнання, представлений у 130 країнах. Компанія заснована в Італії у 1983 році. Обладнання VELP Scientifica широко застосовується в зернопереробній, масложировій, кондитерській, молочній та м’ясопереробній промисловості.

Обладнання від VELP Scientifica – це завжди про високу якість і увагу до найменших дрібниць!

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
43.85%
Корисно 3 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити