ХЛР три дні спілкування на LABComplEX

LABComplEX 2021: три дні спілкування, чотири доповіді та десятки рішень від ХЛР

Три дні – це чимало, якщо йдеться про форум для фахівців лабораторної галузі. За цей час можна встигнути показати відвідувачам передове лабораторне обладнання, провести низку доповідей на актуальні теми, поспілкуватися зі старими друзями та новими партнерами. 19–21 жовтня, коли проходила XIII Міжнародна виставка LABComplEX 2021, ХЛР з усім цим успішно впоралася!

Найактуальніша доповідь

Для фахівців АПК команда ХЛР підготувала чотири доповіді:

  • Створення та модернізація лабораторії на харчовому виробництві: вимоги, настанови, рекомендації
  • Екологічний моніторинг. Повітря. Стічні води
  • Неруйнівний контроль на харчовому виробництві та допоміжні засоби у промисловому контролі
  • Мікробіологія для немікробіологів: сучасні рішення класичних випробувань

Саме перша тема про створення лабораторії викликала найбільший інтерес – у залі порожніх місць не залишилося. ХЛР вже понад 25 створює високотехнологічні лабораторії «під ключ», тому у цій темі ми орієнтуємося чудово.

«Планування лабораторії розпочинається з кінця. Спочатку ми аналізуємо кінцевий продукт та обсяги виробництва. Далі аналізуємо ресурси: приміщення, персонал, обладнання. І лише на наступному етапі плануємо роботу лабораторії на рік, півріччя, квартал, – наголосила Ірина Кіріна, керівник відділу галузевих експертів ХЛР. – І, безперечно, дуже важливо, щоб лабораторія була акредитована згідно з ДСТУ ISO 17025. Свідоцтво видається на 5 років та гарантує гарну репутацію й відповідальність виробника. Зі свідоцтвом набагато простіше довести правильність результатів лабораторних випробувань».

Також під час доповіді експерт ХЛР розбирала питання законодавчих вимог до лабораторій, організації простору, завантаження лабораторії та інвестицій. Партнери ХЛР мали змогу дивитися усі доповіді онлайн.

Обладнання для АПК

Окрім загальнолабораторного обладнання, такого як ваги, центрифуги, млини та ін., на LABComplEX 2021 компанія ХЛР привезла багато приладів для агропромислового комплексу. Найбільшу увагу привернули портативні та точні вологоміри зерна Kett, багатофункціональні ІЧ-аналізатори, зокрема від бренду IAS, система визначення кількості та якості клейковини Makswell, система CDR BeerLab для аналізу пива, тест-системи для мікробіологічного аналізу води Idexx Water.

За організацію та проведення конференції «Сучасні лабораторні рішення» ХЛР отримала диплом, а також подяки від партнерів – що ще цінніше!

Будемо раді бачити Вас на майбутніх подіях!

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
34.24%
Корисно 2 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити