На AgroComplex ХЛР представила рішення для зерновиків та ветеринарії

На AgroComplex ХЛР представила рішення для зерновиків та ветеринарії

На міжнародну виставку AgroComplex 2021, що відбулась 27–29 жовтня в Києві, компанія ХЛР (ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ») привезла найновіші та найтехнологічніші рішення для ветеринарної діагностики і зернової галузі. Тести на інфекційні захворювання та тільність тварин, ІЧ-аналізатори, вологоміри зерна, системи для визначення кількості та якості клейковини, ваги та мікроскопи – усе це ледь вмістив яскравий стенд ХЛР.

Як швидко і ефективно проводити ветеринарну діагностику

Будь-який спеціаліст знає: оперативна і точна постановка діагнозу тварини дозволяє якнайшвидше почати лікування і дає максимум шансів вберегти худобу від вимушеного вибраковування  чи й загибелі, знижує витрати на придбання ряду вакцин.

Більшість тестових наборів для діагностики передбачають необхідність у додатковому обладнанні. Але тестові набори американської компанії IDEXX, які пропонує ХЛР, можна використовувати і безпосередньо на фермі. За їх допомогою можна виявити великий перелік вірусних, бактеріальних та паразитарних захворювань великої рогатої худоби, свиней та птиці.

Серед пропонованих тестів, які не потребують додаткового обладнання, – тест на визначення тільності у корів та на виявлення збудника вірусної діареї в новонароджених телят.

А що для зерновиків?

На стенді ХЛР були представлені портативні вологоміри зерна Kett, багатофункціональні ІЧ-аналізатори, зокрема від бренду IAS, система визначення кількості та якості клейковини Makswell тощо. До речі, нещодавно вологоміри Kett отримали сертифікат відповідності Технічному регламенту законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки (постанова Кабінету Міністрів України від 13.01.2016 №94) від ДП «Укрметртестстандарт». Тобто наразі вони є сертифікованою на державному рівні вимірювальною технікою, що відповідає усім стандартам. А отже, результати вимірювань заслуговують на довіру та теж є, спрощено кажучи, офіційними. ХЛР – ексклюзивний дистриб’ютор японської торгової марки Kett в Україні.

Демонстрация работы влагомера зерна Kett PM-650

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
20.65%
Корисно 1 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити