Що ХЛР презентує на форумі «Фрукти. Овочі. Логістика 2022»

Що ХЛР презентує на форумі «Фрукти. Овочі. Логістика 2022»

Уже незабаром, 15–17 лютого, відбудеться ХІІ Міжнародна виставка промислового овочівництва, садівництва та виноградарства «Фрукти. Овочі. Логістика». Фахівцям галузі пропонуємо увійти в новий агросезон із перевіреним партнером – компанією ХЛР.

Для тепличних та рослинницьких господарств, виробників органічних та неорганічних добрив, харчових підприємств компанія пропонує безліч рішень для контролю якості продукції на всіх етапах вирощування та виробництва.

Що об’єднує контроль якості в овочівництві, садівництві та виноградарстві? У всіх цих галузях неодмінно потрібно моніторити ґрунт!

Усе починається із ґрунту

Родючий якісний ґрунт – запорука здорового врожаю і як наслідок – високої якості кінцевої продукції.

Якість ґрунту визначають за десятками різноманітних агрохімічних показників. Тому для його аналізу існує величезна кількість приладів та методик.

Втім що може бути краще за компактну портативну валізку, здатну проводити найпопулярніші аналізи тут і зараз – чи то в полі, чи то в теплиці? Питання риторичне.

Використання портативного обладнання для швидкого контролю показників ґрунтів значно скорочує трудомісткість аналізів, надаючи інформацію про показники, що визначаються, безпосередньо на місці відбору проби.

Швидкий аналіз тут і зараз

Портативні набори для аналізу ґрунту Palintest для зручності розміщені у валізі. Таких «валіз» існує кілька видів.

Комплект SK100 призначений для визначення рН ґрунту та необхідності вапнування. Із комплектом SK200 окрім pH та потреби у вапнуванні можна визначити вміст нітратів, фосфатів і калію. Для поліпшення врожайності та моніторингу живлення рослин аналізуємо ґрунт на предмет поживних речовин із комплектом SK300. Усі три комплекти призначені для якісного, а не кількісного аналізу.

«Та є ще два комплекти – більш «просунуті» та професійні, для кількісного визначення, – наголошує Юлія Павлущик, експерт групи «Агро», ХЛР. – Професійний комплект для управління ґрунтом SKW400 забезпечує фундаментальні можливості тестування поживних речовин у ґрунті, використовуючи цифрові вимірювання для підвищення точності. А SKW500 забезпечить аналіз макро- та мікроелементів ґрунту для його захисту та управління його здоров'ям».

Портативні комплекти для аналізу ґрунту – це зручно, швидко та надійно!

Ще більше інформації про лабораторне обладнання для АПК, зокрема для овочівництва, садівництва та виноградарства, – за телефонами +380 (67) 225-80-96, +380 (67) 218-71-98. Або пишіть фахівцям ХЛР: info@apk.hlr.ua. Ми обов’язково відповімо!

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
20.65%
Корисно 1 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити