facebook
ХЛР запускає власне виробництво лабораторних пресів D&D Instruments

ХЛР запускає власне виробництво лабораторних пресів D&D Instruments

Фахівці ХЛР постійно працюють над розширенням асортименту продукції, щоб забезпечити всі можливі потреби підприємств АПК в лабораторному обладнанні. Тож раді повідомити, що ХЛР запускає виробництво лабораторних пресів на базі технологічного рішення D&D Instruments.

Лінійка пресів представлена ручними й автоматичними моделями для застосування як у невеликих лабораторіях, так і на потужних підприємствах. Прилади відмінно працюють з усіма олійними культурами, зокрема із соєю.

Моделі пресів різняться за номінальним навантаженням і типом оснащення.

  • Ручний прес стане оптимальним рішенням для лабораторій, де потрібно проводити невелику кількість аналізів за день. Повністю автономна робота та невелика вага приладу дають змогу використовувати його для роботи мобільних лабораторій і в польових умовах.
  • Автоматичний прес стане найкращим рішенням для лабораторій із великим навантаженням, де вирішальними факторами є час і зручність використання приладу. За допомогою автоматичного преса без жодних зусиль лаборанта за 30 секунд можна отримати готовий зразок олії. 

Преси D&D Instruments від «Хімлаборреактиву» – це надійні, перевірені прилади вітчизняного виробництва. Звертайтеся до фахівців ХЛР – вони допоможуть обрати модель саме під Ваші потреби!

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
51.01%
Корисно 4 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити