На конференції «Хлібопекарський бізнес» ХЛР запропонував новітні рішення

На конференції «Хлібопекарський бізнес» ХЛР запропонував новітні рішення

Коли «живі» форуми не на часі – рятують онлайн-заходи! Нещодавно в такому форматі відбулася конференція «Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях».

Пекарі, борошномели, технологи хлібопекарських підприємств обговорили нові технології та обладнання, а також ситуацію на українському ринку хлібобулочних виробів загалом. Долучились і фахівці ХЛР, запропонувавши новітні рішення для контролю якості сировини й готової продукції.

Система Brabender – незамінна у сфері контролю якості, досліджень і розробок

Виробникам хлібобулочної продукції недостатньо знати лише класичні показники якості борошна. Важливе значення мають реологічні показники, що демонструють хлібопекарські властивості.

Brabender – світовий лідер із виробництва обладнання для визначення реологічних властивостей продуктів. А трифазна система Brabender – флагман реологічних досліджень борошна, адже повністю моделює весь хлібопекарський виробничий процес, починаючи від замішування тіста й закінчуючи отриманням готового продукту, у лабораторних умовах з орієнтацією на практику.

  • Фаринограф визначає водопоглинальну здатність борошна та якісні характеристики тіста у процесі замішування
  • Екстенсограф визначає ознаки еластичності тіста та його хлібопекарські властивості у процесі випікання
  • Амілограф вимірює властивості клейстеризації крохмалю й активності ферментів борошна

У кінцевому підсумку система дозволяє збільшити рентабельність виробництва, «тримати» постійну високу якість продукції, мати вищу частку на ринку та задоволених споживачів.

Ні – стороннім включенням!

Під час онлайн-конференції фахівці ХЛР також презентували обладнання для рентгенографічного контролю готової продукції від німецького виробника Heuft. Рентгенографічні тестери пошуку сторонніх включень виявляють усі неприємні «несподіванки», що можуть потрапити у продукцію: метали, дерево, пластик, гуму, каміння, скло тощо.

Застосування цих точних і високоякісних тестерів суттєво знижує відсоток браку готової продукції та кількість скарг від споживачів, дає змогу виявити слабкі місця в технологічному процесі та можливі порушення в охороні праці й дотриманні санітарних норм співробітниками.

Зацікавило обладнання для хлібопекарської галузі або виникли питання? Звертайтеся: +380 (68) 023-96-94, +380 (67) 218-71-98!

Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
34.24%
Корисно 2 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити