Конференція «Сучасні технології соєвої індустрії»: що запропонувала ХЛР

Конференція «Сучасні технології соєвої індустрії»: що запропонувала ХЛР

Для вирощування сої зимові місяці не підходять зовсім. Зате для підготовки до аграрного сезону вони ідеальні! Тож всередині лютого відбулась чергова, ІV Міжнародна конференція «Сучасні технології соєвої індустрії». Спеціалісти ХЛР на форумі виступили з доповідями та представили найтехнологічніше обладнання для контролю якості.

Автоматичні пробоовідбірники зерна – правильний вибір!

Минулого року ХЛР реалізувала ряд складних інжинірингових проєктів автоматичного пробовідбору зернових та олійних культур з автомобільного та залізничного транспорту.

Саме про такі інноваційні проєкти йшлося в доповіді «Автоматизація процесів відбору і аналізу проб та підвищення пропускної спроможності підприємства з переробки олійних культур».

«Впровадження новітніх європейських технологій з автоматизації лабораторних процесів є сучасним трендом в агробізнесі. Маю гарну новину! Потреба контролю та фіксації даних процесу відбору проб є вирішеною! Наша компанія має комплексне рішення для виконання цієї задачі», – зазначив Андрій Кузьменко, провідний інженер компанії «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ».

Сучасні автоматичні пробовідбірники дозволяють швидко та легко отримати репрезентативний зразок  без  участі людини і зареєструвати всі події та отриману інформацію в базі даних підприємства.

Спеціально для соєвої галузі

На конференції ХЛР продемонструвала найзручніше рішення для соєвої галузі – прилад OXITEST від італійської компанії Velp Scientifica. Про нього йшлося у доповіді «Визначення свіжості олії та олійної сировини за допомогою приладу «OXITEST».

Це обладнання дозволяє точно визначати свіжість сировини або готової продукції, прогнозувати термін придатності, визначати оптимальні умови зберігання та підбирати відповідну упаковку. Для сої воно ідеальне!

Основна перевага OXITEST – аналіз цілісних зразків продуктів без попереднього виділення жирів, що містяться в них, що істотно скорочує час аналізу і дозволяє отримувати більш достовірні результати.

І головне: нині діє ДСТУ 8610:2016 «Сировина та харчові продукти. Визначення стійкості до окиснення. Прискорена проба на окислення методом «Оксітест» – стандарт, який регламентує використання лабораторіями приладу OXITEST.

Якщо у Вас виникли будь-які питання, звертайтесь: +380 (67) 225-80-96, +380 (67) 218-71-98!

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
34.24%
Корисно 2 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити