facebook
Зустрічайте оновлений аналізатор азоту / вуглецю від VELP

Зустрічайте оновлений аналізатор азоту / вуглецю від VELP

Представляємо оновлений аналізатор азоту й вуглецю CN802 від VELP Scientifica. Контроль концентрації загального азоту, загального вуглецю та органічного вуглецю став ще простішим, а його точність, як і раніше, не викликає сумнівів.

Оновлений аналізатор оснащений інноваційним детектором, що забезпечує виявлення азоту й вуглецю в ширшому діапазоні значень, починаючи від ppm. За лічені хвилини прилад аналізує зразки будь-якої матриці: пастоподібні, тверді й рідкі. А для більшої зручності роботи з рідкими зразками додано ще два способи введення: пряме і зважування в чашечки. Тепер можна обрати найоптимальніший метод саме для Вашого дослідження.

Способи введення рідких зразків

  • У капсулі з фольги розміщаємо наважку й додаємо абсорбувальну пудру – гарантія точного перенесення наважки
  • Зважування в чашечки, які розташовуються на спеціальному диску для автосамплера, – спрощення пробопідготовки серії аналізів
  • Пряме введення в зону спалювання – дозування зразка об’ємом до 1 мл

Офіційні методики

Крім ширшого діапазону показників і спрощеного введення зразків, CN 802 – це висока продуктивність роботи й аналіз відповідно до міжнародних стандартів:

  • ISO 10694 Soil quality - Determination of organic and total carbon after dry combustion (Elemental analysis)
  • ISO 13878 Soil quality - Determination of total nitrogen content by dry combustion (Elemental analysis)
  • UNI EN 15936:2012 Sludge, treated biowaste, soil and waste - Determination of total organic carbon (TOC) by dry combustion

Що аналізуємо?

Аналізатор CN802 – сучасне рішення для аналізу ґрунтів, добрив, мулу та багатьох інших речовин у сільськогосподарській галузі, агрономії, екології.

Зокрема, в сільському господарстві визначення вмісту загального азоту, загального вуглецю й різних форм вуглецю, таких як органічний і неорганічний вуглець, є важливими дослідженнями для аналізу родючості ґрунту та ефективності органічних добрив. Також осади стічних вод, що утворюються на очисних спорудах, мають великий потенціал для покращення властивостей ґрунту й забезпечення його важливими поживними речовинами та мікроелементами, необхідними для росту рослин. Саме тому, точне і своєчасне визначення вмісту азоту й вуглецю – один із ключових факторів контролю родючості ґрунту, а отже, врожайності рослин.

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
51.01%
Корисно 4 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити