ХЛР на MeatForum 2020

MeatForum-2020: ХЛР взяла участь у найбільшій конференції м’ясного ринку України

У часи карантину потрапити на «живий» захід  – справжнє свято. А надто, коли це найбільша конференція м'ясного ринку України – MeatForum-2020. ХЛР не могла пропустити таку подію й 6 серпня демонструвала учасникам – а це численні представники м’ясопереробної галузі – передове обладнання для контрою якості сирого м’яса та готової продукції, гігієни рідин та поверхонь.

«ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» представляли шестеро фахівців із відділів контролю якості харчових продуктів, первинної переробки продуктів та загальнолабораторного обладнання. Із собою ми привезли люмітестер PD-30 (Kikkoman Corporation, Японія),  аналізатор SpecrtaAlyzer Meat (ZEUTEC, Німеччина), мікробіологічні пробовідбірники повітря, сваби з реагентами LuciPac та багато іншого.

Саме люмітестер PD-30 від Kikkoman викликав найбільший ажіотаж серед відвідувачів. І не дивно! Цей пристрій – запорука надзвичайно швидкого та водночас якісного контролю гігієни поверхонь та рідин.

Із ним усього за 10 секунд Ви отримуєте зріз ефективності дезінфекції по загальній мікробіології харчових залишків та алергенів
– розповів Андрій Липкань, продакт-спеціаліст відділу обладнання для контролю якості харчових та фармпродуктів.

Аби не залишатись голослівним, фахівець продемонстрував пристрій у роботі та перевірив гігієну рук відвідувачів.

ХЛР також продемонструвала сучасний ІЧ-аналізатор м’яса SpecrtaAlyzer Meat виробництва німецької компанії Zeutec. За допомогою цього обладнання протягом 45 секунд проводиться багатокомпонентний аналіз за такими важливими показниками, як білок, жир та волога в сирому м'ясі та готовій м'ясній продукції.

Для дослідження не потрібно довго і ретельно готувати зразки, використовуючи реагенти чи якісь інші витратні матеріали. Достатньо самого лише ІЧ-аналізатора SpecrtaAlyzer Meat – і миттєво стає доступною точна інформація, що дозволяє контролювати усі етапи виробничого процесу. Це ідеальне рішення для повсякденного аналізу основних параметрів якості при переробці м'яса і готових продуктів
– зазначила Яна Мізенко, продакт-спеціаліст відділу обладнання для контролю якості харчових та фармпродуктів.

На жаль, за умов карантину кількість учасників конференції була обмежена. Та всі, хто не зміг потрапити на «живі» доповіді, презентації та майстер-класи, слухали спікерів онлайн.

Сподіваємось, епідеміологічна ситуація незабаром покращиться, і ми знову братимемо участь у різноманітних масштабних форумах, аби якомога більше наших партнерів знайомилися з найкращими рішеннями для лабораторій від ХЛР!

Фотогалерея
Оцініть, будь ласка, корисність матеріалу для Вас
56.55%
Корисно 5 Не корисно 0
Поділіться статтею з колегами
Коментарі ()
додати коментар
Вас також може зацікавити